Velká cena Krnova 2018

Zveřejněno: pátek 11. květen 2018 Napsal wrestling-krnov

Letošní zápasnická Velká cena Krnova se nesla v duchu oslav 70-ti let od založení zápasnického oddílu. Pozvání přijalo a na krnovských žíněnkách bojovalo 227 zápasníků z 24 tuzemských a zahraničních oddílů. Kvalitu turnaje zvýšily silné oddíly z Prahy, Havl.Brodu,Hodonína,Kladna dále polské oddíly z Varšavy,Katovic,Raciborze,Krapkowic,Gogolína a ze Slovenska přijel oddíl z Trenčína.
     Na slavnostním zahájení byla přítomná také starostka města, paní Jana Koukolová Petrová, která taky předala pamětní plakety. Plakety byly předány váženým osobnostem s poděkováním za spolupráci a přínos pro zápasnický sport. Na tento výroční turnaj byly vyrobeny specialní medaile, které budou připomínat, že v Krnově existuje zápasnícký oddíl už 70 let. Letošní turnaj přišel navštívit a povzbudit nejmladší zápasníky také senator pan Mudr. L.Václavec.
     Naše zápasnické naděje se opět předvedly v tom nejlepším světle a vybojovaly 15 zlatých,9 stříbrných a 5 bronzových medailí. V hodnocení družstev jsme zvítězili před družstvem z Raciborze a družstvem z Prahy. Místo obvyklého poháru jsme vybojovali, věcnou cenu, trénikového panáka – kterého dodala jako dar firma Šindýlek .
     O další překvapení se postarali rodiče našich svěřenců, když trenérům předali zajímavě zpracovanou vlajku v oddílových barvách a na večírku trenéry odměnili obrovským frgálem ve tvaru žíněnky. Tento turnaj byl uskutečněn za podpory města Krnova, za což patří městu velké poděkování.

 

 
Zobrazení: 1806
wrestling-krnov.cz